Ulutala: RUIFIBER Fou Tagata faigaluega-muamua asiasi Xuzhou falegaosimea

hanghai Ruifiber Industry Co., Ltd. o se kamupani taʻutaʻua i le gaosiga o mea faʻamalosia faufale, faʻapitoa ifilo tioata/lipine, pepa lipine, lipine tulimanu u'amea, ma isi oloa fa'atatau. Faatasi ai ma le taulai atu i le maketi o le lalolagi, e aofia ai Sasaʻe Tutotonu, Asia, Amerika i Saute, Amerika i Matu, ma Europa, ua faʻavaeina e le kamupani o ia lava o se tagata autu i le alamanuia. O le fa'atinoina o lana lava fale gaosimea ma 10 laina gaosiga i Xuzhou, Jiangsu, o oloa a Ruifiber o lo'o fa'aaogaina lautele i le fanua o le teuteuga o fale, aemaise lava i le so'otaga fa'amago, lea latou te faia ai se sao taua i le fa'aleleia o luga o puipui.

Fa'ailoga Ruifiber

Talu ai nei, na faʻafeiloaia ai e le kamupani se faʻaopoopoga fou i lana 'au, Dylan, o le sa i ai ma le kamupani mo le lua masina talu ona auai ia Aperila 1st. O le fa'amaoni ma le galue malosi o Dylan e le'i misia, ona ua vave ona avea o ia ma vaega taua o le 'au. Ua lauiloa Dylan i lona naunautaiga ma lona naunau mo le galuega, ua faia ai e Dylan se sao taua i galuega a le kamupani.

6

I lona taimi i Ruifiber, na maua ai e Dylan le avanoa e asiasi ai i le fale gaosi oloa a le kamupani i Xuzhou. O lenei aafiaga na tuua ai se aafiaga loloto ia te ia, ina ua ia mauaina ni malamalamaaga taua i le faagasologa o le gaosiga ma molimauina le tulaga maualuga ma le lelei o le pulea o faiga na faatino e le kamupani. Na fa'aalia e Dylan lona agaga fa'afetai mo le avanoa e va'ai vavalalata ai i le gaosiga o gaosiga, lea na fa'alolotoina ai lona malamalama i oloa ma a latou talosaga i totonu o fale faufale.

e9cfa24f4

 

O uiga lelei o Dylan ma lona naunau e aʻoaʻo na fesoasoani i lona faʻatasi manuia i totonu o le kamupani. O lana faiga fa'atino ma lona naunau e fa'asagatau i lu'itau fou e le gata na fa'afiafiaina ai ana paaga ae ua saofagā ai fo'i i le aofa'iga o le gaosiga ma le lelei o le 'au. O lona tomai e fetuutuunai vave i aganuu ma tulaga faatauaina a le kamupani ua avea ai o ia ma aseta taua i Ruifiber.

Pepa Fa'amau Fa'amau (13)

Aʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina e Ruifiber lona tulaga i le lalolagi atoa, o le faʻaopoopoina o tagata tuuto ma le fiafia e pei o Dylan e faʻamalosia atili ai le tulaga o le kamupani i le maketi. Faatasi ai ma se tautinoga i le tulaga lelei ma le faʻafouina, o Ruifiber o loʻo tumau pea i le pito i luma o le fausiaina o mea e faʻamalosia ai meafaitino, tuʻuina atu oloa maualuga e fetaui ma manaʻoga faʻaleleia o ana tagata faʻatau eseese.

pepa gaosi mea mata-8

I le faaiuga, o le lua masina o le malaga a Dylan i Ruifiber ua faailogaina i lona tuuto le maluelue ma le maoae o sao i le kamupani. O lona aafiaga lelei i le 'au ma lona aafiaga taua i le asiasi atu i le falegaosimea a le kamupani e atagia ai le tautinoga a Ruifiber i le fausiaina o se siosiomaga galue malosi ma lagolago. A'o va'ava'ai atu Ruifiber i le lumana'i, o lo'o fa'aauau pea ona tosina mai le taleni maualuga e pei o Dylan, o lo'o fa'aalia ai le tu'inanau a le kamupani, fa'amaoni, ma le lelei.

masini mata

O lenei tala fou e le gata o loʻo faʻaalia ai mea na ausia e Dylan ae faʻaalia ai foi le tautinoga a Ruifiber i le faʻaleleia o taleni ma le faʻamautuina o lona tulaga o se taʻitaʻi i le fausiaina o mea faʻapitoa.


Taimi meli: Me-23-2024