Shanghai RUIFIBER - Faʻamanatuina le 10 Tausaga o le Manuia

Shanghai Ruifiber Industrial Co., Ltd., o se ta'ita'i gaosi oloafilo tioata/lipine, pepa lipine/puipui puipuimalipine tulimanu uameamo le fale faufale, o lo'o sauni e fa'amanatu lona sefulu tausaga. O le kamupani, o loʻo faʻauluulu i le Itumalo o Baoshan, Shanghai, ua faʻateleina le alualu i luma i le gaosia o mea e faʻamalosia ai fale maualuluga ma o loʻo sauni e talimalo i se faʻamanatuga tele e faʻailogaina ai le mataʻutia.

Fa'ailoga Ruifiber

Fa'amatalaga a le Kamupani:

Shanghai Ruifiber Industrial Co., Ltd. o loʻo i ai se fale gaosi oloa faʻaonaponei i Xuzhou, Jiangsu, faʻatasi ai ma le gaosiga gafatia o 10 laina gaosiga. O le kamupani o se tagata taʻutaʻua tele i le pisinisi o mea faufale, ofoina atu le tele o ituaiga o oloa faʻaaogaina tele i le toe faʻaleleia o fale ma soʻoga mago e faʻaleleia ai le malosi o le puipui. I le avea ai ma kamupani gaosi fiberglass sili a Saina, ua maua e le kamupani se talaaga mautu mo lana tautinoga i le lelei ma le fou.

ata falegaosimea

Fa'amanatuga o le aso fanau:

O le faamanatuina o le sefulu tausaga o Shanghai RUIFIBER ua faamoemoe e avea ma se taimi taua. O lea fa'amoemoe o le a fa'aalia ai le 'auai mai 'au fa'atau fa'ava-o-malo a le kamupani mai itūlagi 'ese'ese, o i latou o le a fa'apotopoto fa'atasi e fa'ailoga lenei mata'ina taua. O le a auai i latou na faavaeina le kamupani ma tagata e umia sea faʻaaloalogia e faʻaopoopo i le mamalu o le faʻamanatuga.

Aufaigaluega

O le faʻamanatuga o le a faia i le ofisa autu a le kamupani Shanghai, o loʻo i le Fale 1-7-A, Nu. 5199 Gonghe New Road, Baoshan District. O le fa'amoemoe o le a fa'aalia ai se faasologa o mea e tutupu, e aofia ai taumafataga o le afiafi, fa'ailoga fa'ailoga ma sauniga fefa'asoaa'i, e maua ai e 'au a le kamupani i le lalolagi se avanoa e fa'afeso'ota'i ai le tasi ma le isi ma fa'amanatu ai taunu'uga fa'atasi.

Fonotaga faaletausaga 2021

Valaaulia ma Fa'afeiloa'i:
Shanghai RUIFIBER e valaʻaulia ma le faʻamaoni paaga uma, tagata faʻatau ma faʻamoemoe lelei e auai i le faamanatuina o le 10th anniversary. E fa'afeiloa'i e le kamupani tagata uma e avea ma se vaega o lenei fa'amoemoe fiafia ma tulimatai atu i le fa'asoaina atu o lona manuia ma taunu'uga ma i latou uma o lo'o aofia i lana malaga fa'apitoa.

Ata talafeagai

I le aotelega, o le faamanatuina o le 10th anniversary a Shanghai Ruifiber Industrial Co., Ltd. o se molimau i le sefulu tausaga o le lelei, fou ma le le maluelue tautinoga i le sauniaina o mea faʻamalosia fale. I le agai i luma, o loʻo tumau pea le tuuto o le kamupani i le tuʻuina atu o oloa sili atu ma faʻamalosia lona tulaga o se taʻitaʻi o pisinisi.


Taimi meli: Iuni-28-2024