Shanghai RUIFIBER - 2024 New Development Conference

Ulutala: Shanghai RUIFIBER-New Development Conference

Shanghai Ruifiber Industrial Co., Ltd., o se taʻutaʻua gaosi mea faʻamalosia fale, ua lata ona amata se laasaga fou o le atinaʻe. O le taulaʻi atu i oloa e pei o le fiberglass mesh / tape, pepa faʻamau, ma le faʻailoga uʻamea, ua avea le kamupani ma tagata taʻutaʻua i le alamanuia. O le kamupani e sili atu i le 20 tausaga o le poto masani, faʻatauga faʻaletausaga o le US $ 20 miliona, ma lona lava fale gaosimea i Xuzhou, Jiangsu, ma sili atu i le 10 laina gaosiga.

ata falegaosimea

I le masina o Aukuso, na sauni ai le kamupani mo se faʻaopoopoga tele, faʻaopoopo laina fou o gaosiga ma faʻateleina le numera o tagata faigaluega i le 50. Ina ia mautinoa le sologa lelei o suiga ma faʻaogaina le au faʻatupulaia ma le vaʻaiga a le kamupani, ua faʻatautaia e le kamupani se vaiaso aʻoaʻoga umi. e faia i le ofisa Shanghai. O lenei aʻoaʻoga o le a le gata ina taulaʻi i vaega faʻatinoga, ae o le a maua ai foi avanoa mo fesoʻotaʻiga matala ma le atinaʻeina o fuafuaga faʻatasi ai ma le auai malosi o taʻitaʻi o kamupani.

O le ofisa o Shanghai o loʻo i totonu o le Fale 1-7-A, 5199 Gonghe New Road, Baoshan District, Shanghai, 200443, Saina, ma o le a avea ma totonugalemu o lenei polokalame aʻoaʻoga taua.

O oloa uma

O lenei atina'e ua fa'ailogaina ai se fa'ailoga taua mo Shanghai Ruifiber Industrial Co., Ltd. a'o fa'amalosia lana tautinoga i le tuputupu a'e ma le tulaga lelei i le vaega o mea faufale. O le tautinoga a le kamupani i le lelei ma le faʻafouina ua avea ai ma paaga faʻalagolago mo galuega faufale ma faʻafouina, lea e taua tele ai ana oloa i le faʻaleleia atili o le faʻatulagaina ma le tumau.

O le polokalame a'oa'oga o lo'o lumana'i e atagia mai ai le aga'i atu a le kamupani i le atina'eina o taleni ma le atina'eina o 'au tu'ufa'atasi. E ala i le teufaafaigaluegaina o tomai ma le malamalama o ana tagata faigaluega, o Shanghai Ruifiber Industrial Co., Ltd. e faʻamoemoe e faʻamalosia lona tulaga o se taʻitaʻi pisinisi ma faʻaauau pea ona tuʻuina atu i tagata faʻatau oloa ma auaunaga sili ona lelei.

falegaosi ata & tagata faigaluega

Aʻo tatalaina se mataupu fou, Shanghai Ruifiber Industrial Co., Ltd. o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu i le faatumauina o tulaga maualuga o le gaosiga, faʻafouina ma le faamalieina o tagata faʻatau. O le tautinoga le maluelue a le kamupani i le tulaga lelei e maua ai le faavae mo le faʻaauauina o le manuia ma le tuputupu aʻe i le maketi o mea faufale malosi.

O lenei konafesi fou tau atina'e ose taimi taua tele mo Shanghai Ruifiber Industrial Co., Ltd. ona o loʻo faʻatulagaina le faʻatonuga mo le alualu i luma ma le taʻitaʻiga i totonu o pisinisi. Faatasi ai ma se faavae mautu e fausia i luga o le poto masani, tulaga lelei ma le vaaiga mamao, ua sauni le kamupani e ausia tulaga maualuga fou o le manuia ma faia se aafiaga tumau i le vaega o mea faufale.

 


Taimi meli: Iul-26-2024